Becool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Becool

C0ol pe0ole `<---> Хей ти .. точно ти ... намери добро място за забавление ;]

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Рожденият ми ден

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
monika ;]
Администратор
Администратор
monika ;]

Female
Брой мнения : 4198
Registration date : 11.04.2008

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeНед 1 Мар - 9:55:55

На 25.08 беше моят рожден ден... беше много яко,като изключим някои неща.. общо взето-кеф.. sladka sumZ_nanli
Тортата беше направена с моя снимка... Беше вкусна... На другите дали им хареса.. не знам.. heeeeeeeeii
Лейди Мишел ми подари гривна....става
Самара Майл ми подари някакъв гланц и чорапи..на черепи.Тя си пада само по такива неща.
Сашо Чен-подари ми гримове-боклуци.. хАх и той е такъв mn si sme6en :D Поканих го заради сестра му самара...
Деница Сейшъл-моливи??...бе аз да съм художничка? tyhdetsdtg
Хос Майкъл-чанта...хубава е...
....

Един не се сети да ми подари чихуахуа.. ем аз ще си купя със събраните пари ryswg

Моят герой:
Име-Харис Мишай
Прякор-Хари,Хай
Години-15
Рожден ден-25.08
История- родена е в Ангола,Африка.Живее със своя приятел,който е англичанин...надута натура.. smqqx
Мрази да й казват какво и как да направи нещо... Обича приятелите си като изключим нейната вечна съперничка-Миша imam_plann ... Може да се каже,че е отличничка като изклюим оценките й по изобрайзително изк.-2,5,4 и 3. затова мрази да влиза в книжарници-винаги може да се видят моливи и тем подобни...
Има брат,който е на 14...казва се Мишо.. Мразят се,бият се постоянно,взимат си парите от касичките...
Любими сайтове- Всички,които може да намерите свързани с гримове и мода
Снимка:
Рожденият ми ден F_EmoLPGirlbym_0ee5861
Върнете се в началото Go down
https://becool.bulgarianforum.net/index.htm
beCauSe oF yOu``
Администратор
Администратор
beCauSe oF yOu``

Female
Брой мнения : 5248
Местожителство : у naSs
Registration date : 23.06.2008

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeНед 1 Мар - 10:08:50

Моят герой:Самара Мейл
Прякор:Няма...просто САМАРА
Години:18
Рождена дата:12.12.1991 год.
История:Родена е в Испания.КОгато е била на 12 тя,сестра й и родителите и са се преместили в Австрия.Има много добри успехи в училище.Най-вече по трудните предмети.Казва,че двете със сестра си много се обичат и не се карат много често.
Братя и сестри:Сестра - Марая
Хоби:Да играе с кучето си и да чати .. както и всичко останало свързано с компютъра.

Снимка:

Рожденият ми ден 2486592886_74a7a9b41c
Ивета
Досадницата
Досадницата
Ивета

Female
Брой мнения : 2075
Местожителство : Раднево
Registration date : 13.04.2008

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeНед 1 Мар - 11:26:18

Моят герой
Име: Деница Сейшъл
Прякор: Ди
Възраст: 16
Дата на раждане: 26.12.1992 (Родена в малко спокойно градче във Вашингтон.) *не е Форкс, неее... Laughing *
Зодия: Козирог
Братя/сестри: Няма, въпреки че винаги е искала, но майка й преживява
тежка болест и впоследствие става стерилна. Тя се примирява с това, но
при всеки удобен случай ходи до близкия парк, за да общува и играе с
малки деца. Те са й голяма страст.

Хоби: Децата, рисуване, фотография, да изучава дълбоко същността на хората, музика (обикновено тиха и бавна)
История: Плод на огромната любов на майка си Клаудия и баща си Чарли.
Още от малка проявява интерес към изкуството, и по точно - към
рисуването. Печелила е много състезания и вярва, че един ден ще стане
художник, въпреки че е срамежлива и не мисли, че има особен талант
(какъвто има), но приятелите й я насърчават. Те не са много, но я
познават по-добре дори от самите себе си. Тя е много открита личност,
ала и срамежлива. Изповядва се само пред най-близките. За разлика от
повечето младежи на нейната възраст, тя не се интересува от мода, пари
и козметика. Затова и бързо печели уважението на възрастните, не е
някакво разглезено момиче. Оценките й в училище са много добри. (Освен по изобразително - винаги отлични.) Само веднъж се е влюбвала истински, но след
като разбира, че приятелят й й е изневерил с друга, тя бързо скъсва
всякакви отношения с него. (Не обича да бъде предавана и лъгана.) В
момента търси своята сродна душа.

Снимка:
Рожденият ми ден Fall_is_back_again_by_wues
†Laurentiino_xD†
Bl@cK RoS€
Bl@cK RoS€
†Laurentiino_xD†

Female
Брой мнения : 1550
Местожителство : Варна
Хобита : DrivIng LesSons
Registration date : 12.04.2008

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeВто 28 Апр - 2:50:49

Име:  Тами Кинсъл
Прякор:  Тамс
Възраст:  14
Дата на раждане:  26.06
Зодия:  Лъв
Братя/сестри:  Сестра: Мариса и Брат: Анди
Хоби: Да танцува, да слуша музика и да  се занимава с програмите на компютъра си, да греда филми и да чете книги.
История: Тами е родена във Финикс. Брат й се ражда една година след, нея а сестра й е 2 години по - голяма. Тами си спомни случка от рождения й ден:Беше хубав ден, а Тами днес навършваше 14 години. Тя обичаше животните и всичко живо, без враговете й. Изведнъж нейни приятели й казаха, че котка е попаднала в голяма беда - заклещила се е във вагон на влака, който след 15 мин. тръгва. Тами се разтревожи много... точно в този момент обаче тя беше извикана да се прибира, за да й каже нещо важно, което ще промени целия й живот, но момичето не искаше и да чуе и се затича към близката гара, за да спаси котето. Когато стигнаха при вагона котето се чуваше... виждаше се сама опашката му, която висеше надолу... Кинсъл никога нямаше да сбърка тази опашка на сиви и бели пръстенчета с "S" - образна черна шарка на върха... Това беше неината любима котка - Клара. Тами пипна опашчето, то не беше никак студено... Животинчето можеше и да е получило слънчев удар. 13-годишното момиче се изплаши... С риск за собствения си живот положи глава на релсите, за да погледне нагоре и да измъкне изплашеното животинче. Малкото писанче продължаваше да издава един и същи звук - сърцерадздирателно мяукане, което наистина раздираше сърцето на Тами. Тя докосна част от вагона с едната си ръка, а с другата се опита да издърпа котето. Тогава котето изчезна от ръката й, но то не бе избягало, а се бе преместило на тротоара... Тами се учуди как. След това тя реши да попита мъдрата си майка. Грабна Клара и тръгна към дома си. Прибра се, изми си ръцете и отиде при майка си с котето в ръце. Тя започна:
- Мамо, съжалявам, че не се прибрах, просто приятели ми казаха, че Клара е в беда...
- Беше заклещена и ти я измъкна... - каза майка й.
- Откъде знаеш? Кой ти каза?
- Никой! Аз го разбрах!
- Как? И имам още един друг въпрос...
- Какъв? Как се прехвърли на тротоара ли?
- Да! - каза Тами.
- Е, сега ще ти кажа всичко. Ти днес ставаш на 14... ти си вълшебница... и ти ще избереш каква да си... добра или лоша...
- Преди не бях ли? - прекъсна я любопитно Тамс.
- Беше, и аз съм... и всичките ти близки... при момичетата и момчетата от твоя вид вълшебници магията не може да бъде използвана до 14-годишна възраст. Със силата, която си използвала сега ти можеш да местиш предмети с ума си. Я ми кажи за какво си мислеше, когато се опита да издърпаш Клара?
- Че искам да отиде на тротоара и да я гушна отново... - каза притеснено и едновременно радостно Тамс.
- Точно така! И си успяла! - усмихна се майка й.
http://natjandarmeriq.niceboard.net
Ивета
Досадницата
Досадницата
Ивета

Female

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeВто 28 Апр - 10:31:31

Тъй... Само да попитам. Историята, която е написала братовчедка ми ли да ползваме или тя е просто към описанието на героя й? Тъй като няма и нищо друго започнато ми се струва най-удачно да продължаваме това с магията.
monika ;]
Администратор
Администратор
monika ;]

Female
Брой мнения : 4198
Registration date : 11.04.2008

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeВто 28 Апр - 12:05:09

Ивета написа:
Тъй... Само да попитам. Историята, която е написала братовчедка ми ли да ползваме или тя е просто към описанието на героя й? Тъй като няма и нищо друго започнато ми се струва най-удачно да продължаваме това с магията.

Добре.Съгласна съм. da_da_namig_
https://becool.bulgarianforum.net/index.htm
Ивета
Досадницата
Досадницата
Ивета

Female

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeВто 28 Апр - 12:55:07

Предлагам първо да се разкаже как всеки от героите е разбрал, че е магьосник и тогава вече да се събират и да правят каквото ще правят. (:

Усещах, че този ден няма да е обикновен. И нямах предвид, че е рожденият ми ден - не обичах да го празнувам. Не помня някога да съм му обръщала специално внимание. Подсъзнателно знаех, че днес ще се случи нещо странно с мен, върху което нямам никакво влияние, което не мога да спра.
Отново бях в парка. Духаше слаб вятър. Усещах полъха му върху лицето си. Доста приятно чувство, бих казала. Бях решила да нарисувам близката липа, но вятърът издуха листа някъде далеч от полезрението ми. Тъкмо ставах, когато сякаш торнадо се уви около мен. Косата ми се вееше във всички посоки, нещо ме удряше здраво в лицето, краката ми се бяха подкосили. Не можех да видя нищо около себе си, не чувах нищо, освен свистенето на вятъра. Разбрах, че никакъв звук не излиза от устата ми, когато я отворих в отчаян опит да извикам. Щеше да е напълно ненужно, тъй като нямаше никой наоколо, но в момента на паника не бих се сетила за това. В следващия момент земята се разтресе под краката ми. Причерня ми. Ушите ми заглъхнаха. Чувствах се напълно безпомощна. Така исках всичко това да спре. В същата секунда, когато мисълта мина през главата ми, всичко утихна. Сякаш нищо не се беше случило. Листът ми беше на близката пейка, отново се чуваха песните на птиците, нямаше и следа от буря, земетресение или каквото и да било. Беше съвсем спокойно. Огледах се стреснато. Да не би да сънувах?! Наистина ли току-що си въобразих, че има торнадо? Почувствах се адски глупаво. Реших, че имам нужда от сън, затова събрах нещата си, сложих ги в раницата ми и тръгнах към къщи. По пътя усетих странния поглед на една жена, забит в мен. Отново ме обзеха тръпки на страх. Днес определено не ми беше ден. Откога погледите са нещо странно?! Изтичах до нас, къщата ни беше на 20-тина крачки от мястото, на което се намирах. Отворих вратата и когато видях познатата обстановка се успокоих. Уютните стаи ме приветстваха. Нямаше и следа от паниката, която изпитвах преди половин час. Хвърлих чантата си на шкафчето в коридора, като издърпах плеъра си. Обиколих кухнята с поглед и открих бележка, оставена на хладилника. Грабнах я неохотно и се запътих към стаята си. Изкачих стълбите набързо. Бутнах вратата с надпис "Почукай!"(колко изтъркано, хах) и се озовах в малка стая, с кафеви стени и бял таван. Беше доста удобна, по мое мнение. Винаги съм се чувствала комфортно в нея. Имаше един гардероб, легло, малко огледало, закачено на една от стените, бюро с компютър върху него, стол и библиотека, препълнена с най-разнообразни книги, както и няколко плаката. Проснах се на леглото и се загледах през прозореца. Съвсем бях забравила за бележката, бързо я издърпах от джоба на якето си и зачетох оранжевия лист, написан с леко кривия почерк на майка ми:
"Мила, с баща ти ни се налага спешно да отидем до Сиатъл. Леля ти е приета в болница след тежка катастрофа. Знам, че днес е рожденият ти ден, но обещавам - ще се реванширам. Има нещо, което трябва да знаеш. Наистина исках да ти го кажа лично и много съжалявам, че не успях. Знам, че трябваше да го научиш по-рано, за да си подготвена, но все не намирах удобния момент. Не се шокирай! Ти си магьосница..." - когато прочетох последната дума, усетих че стоя с леко отворена уста и ококорени очи. Бях напълно шокирана. Минаха 2 минути, докато осмисля какво пише наистина. Тогава реших, че е редно да продължа. - "Цялото ни семейство е такова, откакто се помня. Всеки от нас има специална дарба. С баща ти можем да контролираме природните стихии, та предполагаме това е и твоето умение. На 14-тия си рожден ден получаваме силите си. На 18 някои от нас получават по още една дарба, но само най-силните. Ние не притежаваме такава. Това не означава, че ти не си по-силна от нас и няма да получиш, но всичко с времето си. Трябва да се научиш да я контролираш, тъй като понякога в изблик на гняв може да предизвикаш сериозни щети. Ние с баща ти ще ти помогнем, доколкото можем. Винаги можеш да разчиташ на нас. Това е в общи линии. Надявам се не те шокирах много. Приеми тази новина сериозно. Не се шегувам. Никак не е забавно да експериментираш със силите си, особено сред хора. Пази това в тайна. Нашият свят не бива да бъде обществено достояние.
Ние ще се върнем след 2 дни. Оставила съм храна в хладилника. Просто трябва да я стоплиш. На плота в кухнята има и пари. Дано не направиш някоя глупост, докато се приберем.
Обичам те,
Мама."
Ивета
Досадницата
Досадницата
Ивета

Female

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeПон 4 Май - 8:51:49

Станах запъхтяна от леглото. Отново същия кошмар. Седмици наред сънувах тъмни фигури в черни мантии, с ярко червени очи. Погледите им бяха празни, но същевременно някак странно плашещи. Една от фигурите започна бавно да се приближава към мен, мантията й се влачеше тихо зад нея. Изпрати възможно най-злобния си поглед към мен и вдигна ръка към гърлото ми. Усетих как страхът надвиваше тялото ми, започнах нервно да се потя и изведнъж всичко изчезна в мрака. Отворих стреснато очи и бързо скочих на земята. Да не би да бях гледала някакъв филм, който бе останал трайно в съзнанието ми?! Не, единственият филм, който съм гледала в близките два месеца, бе една глупава комедия с изтъркани шеги. Това определено не можеше да бъде причина за кошмара ми. Вярно, че беше направо отчайващ, но не и страшен, не... ни най-малко.
Отидох в банята и наплисках лицето си обилно с вода. Сякаш това щеше да помогне да се отърва от съня. Може би грешах - почувствах се много по-добре. Реших, че няма да мога да заспя отново тази вечер, затова се облякох с тъмен анцуг и излязох навън, като грабнах фотоапарата си. Беше пълнолуние. Луната прорязваше тъмнината с бледата си светлина. Многобройните звезди трепкаха в небето. Невероятна гледка. Полюбувах й се известно време, докато не реших, че е време да направя малко снимки. Щракнах няколко пъти с фотоапарата и легнах по гръб на тревата. Загледах се нагоре, като мислено свързвах звездите и образувах различни фигури. Усетих, че дрямката ме наляга. Клепачите ми се притваряха. Затворих очи и се отдадох на съня.
Черната фигура отново бе надвесена над мен. Стоеше на около 5 метра от треперещото ми тяло. Вдигна ръката си и стисна въздуха. Усетих неописуема болка във врата си. Какво, по дяволите, ми правеше?! Не можех да си поема въздух, задушавах се, осъзнах, че ми остават секунди живот. И отново всичко изчезна, отворих очи по-уплашено отвсякога. Слънцето тепърва изгряваше, а аз лежах на зелената трева, обградена от свежата й миризма. Изправих се неохотно, като вдигнах фотоапарата, и се запътих към вкъщи. Щях да закъснея за училище. Бързо напъхах учебниците си в раницата, която стоеше на пода, до библиотеката ми. Слязох по стълбите набегом, обух маратонките си и се затичах към гимназията, в която учех.
Първият ми час бе Английски. Винаги съм се справяла добре с него, така че слушах с интерес учителя, докато не долових шушукания зад гърба си.
- Сигурна ли си, че е тя?
- Да, това е момичето от съня ми!
- Добре, вярвам ти. Ще поговорим с нея в междучасието.
- Съгласна съм.
Откога подслушвах разговорите на хората?! Бързо се опомних и отново се заслушах в урока.
Звънецът би и аз започнах да прибирам тетрадката и химикала си обратно в раницата ми, когато момче и момиче се приближиха към мен и ме поздравиха.
- Здравей! - каза тъмнокосо момиче с лек тен. Кафявите й очи ме гледаха топло.
- Зд...равейте. - заекнах аз. Кой знае какво искаха от мен. Рядко някой ме заговаряше.
- Нека ти се представим. Аз съм Тами - протегна ръка към мен момичето. - А това е Ник. - поех ръката, протягаща се към мен и останах със зяпнал поглед. Това момче имаше най-красивите и дълбоки сини очи, които сякаш ме приканваха към себе си. Той се усмихна нервно и аз осъзнах, че е време да пусна ръката му.
- Аз съм Деница. Ъъ... Приятно ми е - усмихнах се глупаво аз. И се почувствах глупаво. Какво ли си мислеше за мен момчето... Сигурно предполага, че съм луда. Господи! Не трябва да си позволявам да го зяпам повече така.
- Знам, че ще ти прозвучи странно, но... хмм, усещаш ли нещо необичайно да ти се случва? - Тами продължи разговора.
- Какво имаш предвид под... необичайно? - Да не би да ме е забелязала да ползвам силите си?! Това не може да е станало. Винаги бях толкова предпазлива, не трябва да е станало.
- Не ме мисли за луда, ноо... Усещала ли си прилив на странна енергия в тялото си след 14-тия си рожден ден? - Да, тя определено знаеше. Но... откъде знаеше, че точно на 14 се сдобих със силите си?! Погледнах я шокирано.
- Ти... как?!
- Значи съм била права. Ти си магьосница, нали?
- Да, но... Как въобще разбра?
- Хах. Много просто. И аз съм такава. - погледнах я още по-учудено. Знаех, че има и други като мен, но нямах ни най-малка представа, че са в моето училище. - Ние, магьосниците, имаме дарбата да виждаме някои неща в сънищата си. Онзи ден съвсем ясно видях лицето ти в съня си... Ти се бореше заедно с нас срещу Тъмните лордове. Това са магьосници, но много по-мощни. Те открай време се опитват да ни затрият от лицето на Земята... ха, и от Вселената въобще. - тук тя се изхихика. - След като убиеш магьосник, ти получаваш дарбата му, затова и те са решили да ни избият. Прекалено жадни за власт и сила са. Няма нищо човешко в тях.
- Чакай малко - спрях я за момент. - Дефинирай 'нас'. Колко магьосници има в това училище?!
- Аз, Ник, сестра ми, ти, както и още около 5-ма, които все още не сме открили, но сме сигурни, че учат тук.
- И какво искате от мен?! Да дойда да се бия с вас срещу някакви си лордове?
- Не още. Засега е достатъчно да започнем да се подготвяме за битката. И те не са някакви си лордове, а тъмни същества, които имат за цел да завладеят света. Моля те, нуждаем се от помощта ти! Светът се нуждае от помощта ти! - тя ме погледна умолително. Погледнах и Ник, но бързо извъртях погледа си, обещах си нещо.
- Добре. Ще помогна. Само кажи как и кога.

P.S. Няма снимка или описание на Тами, затова реших да я опиша малко. Ако Мария не е съгласна с думите ми, може да напише как изглежда и аз ще редактирам мнението си. (:
P.S.2 Ник изглежда като Робърт Патинсън, колкото и глупаво да звучи. xD Просто търсих в Гугъл 'blue-eyed guy' и най-красивото момче, което излезе, беше той... Така че... ^^ 1, 2, 3, 4.
P.S.3 Стана ми скучно *отново хД* и затова пиша, пък и май само аз ще пиша. >.<
<SweeT_GirL>
Уникатчэ
Уникатчэ
<SweeT_GirL>

Female
Брой мнения : 700
Местожителство : Pleven
Хобита : Плуване,портуване и т.н.
Девиз : “Аз съм”
Registration date : 15.01.2009

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitimeВто 26 Яну - 8:05:37

сега какво трябва да направим да напишем нашият любим герой и описание за него такали ?

име:кристен стюард
прякор:не пише
години:19 год.
рожден ден: 9 април 1990 ( като мен plqskam si azzzz )
история:Един от най-известните филми в които е участвала е "Здрач". Там тя играе Изабела Суон. След като се премества в малкото градче Форкс, тя се запознава с семейство Кълън, но не подозира за тайната,която крият. А именно че те са вампири. Тя се влюбва във Едуард Кълън Робърт Патинсън и тогава започват приключенията. "Здрач" е по едноименната книга на Стефани Майер, превърнала се в бестселър. На 20 ноември излиза и втората част на филма, където Кристен отново играе Бела.
любими сайтове : този и www.ladypopular.bg
снимки : Рожденият ми ден %D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D1%82%D1%8E%D0%B0%D1%80%D1%82_002
Sponsored content

Рожденият ми ден Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Рожденият ми ден   Рожденият ми ден Icon_minitime

Рожденият ми ден
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Becool :: Свободно време! :: Игри :: Ролеви игри-
Идете на: